Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://livets-kunst.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

I forbindelse med køb af abonnement/oprettelse af Bruger/Brugere indsamles de data kunden afgiver: navn og mailadresse, og alt efter hvilken betalingsform der vælges, opgives enten adresse eller kreditkortoplysninger. Disse indsamlede data bruges til registrering af abonnenter, så længe abonnementet er tegnet, og til at give en melding før det udløber, samt til at sende nyhedsmails når nye downloads er tilgængelige. Kundedata fra køb i webshoppen bruges kun til det regnskabsmæssige, og oplysninger afgives aldrig til tredjepart.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet du har downloadet billederne fra, kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra de samme billeder på webstedet. Egne fotos til livshistoriearbejdet gemmes naturligvis uden problemer og er ikke offentlige tilgængelige.

Kontaktformularer

I forbindelse med køb af abonnement/oprettelse af Bruger/Brugere indsamles de data kunden afgiver: navn og mailadresse, og alt efter hvilken betalingsform der vælges, opgives enten adresse eller kreditkortoplysninger. 

Cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

Vi deler ikke dine data med nogen.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

Din kontaktinformation er kun tilgængelig for os.  Er du abonnent med flere tilknyttede brugere, og derfor administrator for disse, er det udarbejdede livshistoriemateriale tilgængeligt for dig som administrator.

Er du abonnent og kun køber din egen bruger, er du den eneste som kan se og har adgang til det udarbejdede. Det eneste vi kan se, er dine kontaktinformationer: navn og mailadresse, og alt efter hvilken betalingsform der vælges, opgives enten adresse eller kreditkortoplysninger

Hvordan vi beskytter dine data

Livetskunst.dk er hosted hos hostingfirmaet Curanet via webudbyderen INZITE. Curanet fører et omfattende compliance-program, som løbende sikrer, at data beskyttes efter aktuelle, lovmæssige standarder.   Curanet er ISO 27001-certificeret, hvilket betyder, at de overholder internationale standarder for håndtering af informationssikkerhed.

INZITE benytter sig udelukende af datacentre, der er placeret i Danmark; således vil dine data med sikkerhed blive behandlet inden for landets grænser.  Hjemmesidens administration kan kun tilgås af personer for hvem, det er strengt nødvendigt at have adgang; dvs. undertegnede (Annette Friborg) og websupportere hos INZITE.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

I tilfælde af databrud vil alle implicerede, såvel som datamyndigheder, blive kontaktet omgående efter opdagelsen af bruddet. Der vil i sådanne tilfælde blive lavet en opgørelse over skadernes omfang samt en udregning af hvilke data, der er blevet hentet ulovligt fra serveren.