Kunstterapi er en terapiform som åbner op for kommunikation med dine ubevidste sider. Det kan gøres vha. tegning, maleri, formgivning eller brug af de øvrige redskaber jeg stiller til rådighed. Der er mange veje at gå ad, og vores kontakt og kommunikation beslutter det i fællesskab. 

Ved hjælp af kunstterapien opstår ofte uventede og værdifulde indsigter, da kommunikation med "det ubevidste" kan noget andet, end den kontrollerede og bevidsthedsstyrede kommunikationsform som vi typisk benytter os af.

Når du tillader at dit liv, dine rødder, dine følelser og tanker kan komme til udtryk på en ny måde, får du typisk kontakt til ressourcer og hengemte sider af dig selv. Vores dialog om det du har tegnet, formgivet eller udvalgt - tydeliggør det der dukkede op. Måske er du parat til, at der gøres noget nyt i hverdagen eller i parforholdet? Måske vil du gerne have "lektier for" og langsomt få tid til at integrere nye tiltag? Måske har du allermest lyst til, bare at bestille "en ny tid" og give dig selv den særlige opmærksomhed det er, at gå i terapi.  Du er hovedpersonen, og afgør hvad du er klar til.

Prisen er 700,- kr. pr. time